Gratis seks chatten met een sexcam model

Gratis seks chatten? Als je een man bent en op mannen valt, dan kan dat vrij makkelijk. Er zijn verschillende websites waar je in contact kan komen met andere mannen die willen seks chatten zonder daar iets voor te vragen. Mannen die graag gratis willen seks chatten met een vrouw komen van een koude kermis thuis. De vrouwen die op een dergelijke manier chatten doen dat met een bekende die ze leuk vinden of tegen betaling.

Meekijken kan altijd, gratis seks chatten niet

sexcam gratis chattenAls je alleen wilt meekijken heb je geluk. Er zijn verschillende platformen waar je gratis kan meekijken naar vrouwen die voor de webcam van alles doen. Soms met een andere vrouw, soms met meerdere vrouwen of een man. Dergelijke platformen laten mensen gratis meekijken in de hoop dat iemand toch ‘tokens’ koopt, geld uitgeeft zodat je kan chatten. Of een vibrator die op afstand werkt laat trillen, dergelijke seksspeeltjes heten teledildonics. Geef je een paar tokens uit, dan zal de dildo die op afstand werkt even kort trillen. Besteed je meer tokens dan kan je het speeltje op de hardste stand zetten, waarop het sexcam model je vaak kreunend bedankt.

Dildo op afstand bedienen

In dergelijke seks chatrooms zitten vaak een paar honderd mensen te kijken en slechts enkelen beschikken over tokens, waarmee ze kunnen chatten. Of de dildo op afstand bedienen. In de best bezochte chatrooms zitten vaak de mooiste vrouwen, die zich echt helemaal laten gaan. Daar zitten vaak duizenden mensen te kijken en slechts enkele tientallen besteden tokens. Mensen die echt een op een willen gaan met een sexcam model, willen chatten en opdrachten geven, zijn nogal wat kwijt. Op grote platformen betaal je voor de best bekeken modellen zo een paar honderd euro per uur om even te seks chatten. De minder geliefde cammodellen rekenen vaak minder tokens, je moet dan rekenen op ongeveer 80 euro per uur.

Seks chatten met Nederlandse vrouwen

Vrouwen uit India en andere opkomende economieën rekenen vaak een lager tarief voor seks chatten. Je moet dan Engels spreken via een microfoon of Engels schrijven. De meeste Nederlandse mannen vinden het echter veel opwindender om een Nederlands sprekende vrouw te zien. Nederlands sprekende vrouwen zijn op verschillende platformen te vinden maar ze zijn veel zeldzamer dan Zuid-Amerikaanse, Russische en Aziatische vrouwen.

Cammen met een vrouw is knap prijzig, zeker met een Nederlandse vrouw

En, zoals eerder gezegd rekenen Nederlandse vrouwen meer per uur. Je moet toch al snel rekenen op anderhalve euro per minuut, dat is 90 euro voor een uur. Omdat veel mannen na 20 minuten klaar zijn met chatten, zijn de kosten dan een euro of 30. Via websites zoals sexjobs.nl is het mogelijk om in contact te komen met vrouwen die via WhatsApp willen chatten. Er zijn echter veel oplichters actief, je moet van te voren betalen.

Wilt een vrouw gratis seks chatten? Kijk uit dat je niet wordt afgeperst!

Het is soms lastig om te zien of je dan wordt opgelicht. Een ander risico, dat ook cammodellen lopen, is dat ze worden opgenomen. Als iemand een man gratis seks chatten aanbiedt, dan is de kans groot dat je even een vrouw krijgt te zien. Je zegt en doet wat dingen die je echt privé wilt houden. Daarna is de kans groot dat je wordt afgeperst. Dan kan je internetcriminelen om de zoveel tijd betalen en maar hopen dat ze je beelden niet online plaatsen of doorsturen aan je hele sociale netwerk. Toon daarom nooit je gezicht, gebruik een email adres waarin je echte naam niet voorkomt.

Als je de beelden van een cammodel opneemt een verspreid ben je zelf ook strafbaar, zeker in de EU en de VS. Vaak wordt er een unieke code meegegeven aan een camstream. Het MAC adres van je netwerkkaart, OUI, IAB, je IP adres, je telefoonnummer, er zijn talloze manieren waarop men achteraf kan aantonen dat jij de schermopname maakte. Plaats je een cammodel op een tube website, dan kan zo’n vrouw aangifte doen. En ze kan middels een civielrechtelijk proces een enorme claim neerleggen. Het is niet vreemd dat je een vrouw dan tienduizenden euro’s moet betalen. Maak dus nooit een scherm opname als je met een cammodel chat. Toon respect voor haar privacy en voorkom dat je later een gigantische schadevergoeding moet betalen.