Sexcam chatten met een cammodel gaat over in echte seks

Een jaar geleden is mijn vrouw vertrokken omdat ze het een goed idee vond om met de buurman mee te verhuizen. Het bleek dat ze al meer dan 8 jaar stiekem een relatie hadden. Gedurende de 22 jaar dat wij getrouwd waren hebben wij vele keren geprobeerd om een kind te krijgen. Dat lukte maar niet, dus hebben wij een pleegkind geadopteerd uit Brazilië. Wij hebben haar Elly genoemd en hebben haar alles meegegeven wat zij nodig had om een succesvol mens te worden. Na het vertrek van mijn vrouw bleef Elly gewoon thuis wonen, ze woont op zolder en studeert marketing.

Even ontspannen met een sexcam chat

Aangezien ik vrijgezel ben en momenteel geen behoefte heb aan een relatie, ben ik nogal op mezelf aangewezen. Heel soms, als ik wat gedronken heb, zoek ik een prostituee op. Echt prettig voel ik mij daar niet bij, het gaat ze allemaal om geld. Echte fysieke intimiteit en geld gaan naar mijn mening niet samen. Een jaar geleden ontdekte ik een website. Gratis seks chatten luidde de tekst op de website die mij verwees. Het bleek dat ik helemaal niet gratis kon seks chatten.

Even sexcammen met een Nederlands cammodel

Ik moest betalen en dan nog zou ik met tientallen mannen tegelijkertijd moeten seks chatten met hetzelfde model. De meeste cammodellen spraken geen Nederlands, wat ik nogal een afknapper vind. Dus ging ik opzoek naar een sexcam website waar ik gewoon één op één met een Nederlands sprekende cammodel kon seks chatten. Seks chatten tegen betaling vind ik het minder erg dan een prostituee op zoeken, je raakt elkaar niet aan en als het niet bevalt, dan kunnen beide partijen direct stoppen. Een week geleden ging ik naar een Nederlands platform waar ik wel vaker kom. Ik had er nog zo’n 150 euro aan tegoed op staan, genoeg om uurtje te sexcammen. Elke keer hetzelfde cammodel vind ik niets, ik kijk graag of er leuke nieuwe sexcam vrouwen zijn. Dat deed ik en toen schrok mij helemaal de pleuris in.

Mijn dochter voor de sexcam op 10 meter afstand

Ik zat met mijn broek naar beneden en mijn lul in mijn hand al te zoeken, tot ik een nieuw sekscammodel zag. Mijn dochter Elly, zat op het platform. Ik klikte op haar profiel en zag een aantal dingen staan waar ik helemaal van schrok. Bij haar profiel stond dat ze het opwindend vond om mannen “papa” of “daddy” te noemen. Er stonden verschillende foto’s op haar profiel. Dit was de eerste keer dat ik haar naakt zag. Elly is een beeldschone vrouw, duidelijk van Zuid-Amerikaanse afkomst. Ze heeft prachtig zwart haar, zeer donkere ogen, een afgetraind lichaam, borsten waar je vier handen voor nodig hebt en een enorme dikke kont.

Natuurlijk had ik al vaker aan Elly gedacht, maar ik heb haar nooit op een seksuele manier benaderd. Ik kon zien dat ze gewoon op zolder zat, in vogelvlucht 2 verdiepingen boven mij. Terwijl ik naar haar profiel keek, werd ik steeds meer opgewonden. Zo verdiende ze dus bij, ik vroeg mij al tijden af waar ze zoveel geld had vandaan had gehaald voor een gloednieuwe rode Mercedes. Ze beweerde dat ze er gewoon heel lang voor gespaard had, maar daar geloofde ik niets van. Als ze geld heeft dan geeft ze dat vrij snel uit, aan kleding en andere dingen die ze vaak niet echt nodig heeft. Ik merkte dat ik een enorme erectie had gekregen. Toen kwam ik met een idee.

Anoniem seks cammen en opdrachten geven door te typen

Ik trok mijn webcam eruit en zette mijn luidspreker uit. Nu kon ik nog steeds de chatroom in om met haar te chatten, maar ze kon alleen lezen wat ik schreef. Veel sexcam modellen zijn daar niet gek op, maar ze accepteren de chat wel. Je betaalt immers gewoon per minuut, of je nou zichtbaar bent of niet. Ik opende de chatroom en zei gedag. Ze keek erg tevreden naar de webcam, schijnbaar was ze blij om een klant in haar chatroom te hebben. Elly verwelkomde mij en vroeg gelijk of ik geen webcam en microfoon had, want dat vond ze een stuk opwindender.

Ik typte dat ik helaas geen webcam en microfoon had. Ze keek wat teleurgesteld in de webcam en vroeg toen waar ik zin in had. “Waar heb jij zin in?” vroeg ik aan haar. “Ik vind het geil om je papa te noemen, met twee dildo’s te spelen en samen klaar te komen”. Nou was ik helemaal verbaasd, het stond niet alleen in haar profiel, maar ze gaf het zelf ook gelijk aan. “Dat klinkt geil. Ik ben een stuk ouder en zou je vader kunnen zijn. Waarom vind je het geil om mij papa te noemen?” vroeg ik aan haar.

Ze wilde seks chatten met een oudere man

“Nou, dat is eigenlijk nogal persoonlijk. Ik voel mij al erg lang aangetrokken tot mijn pleegvader. Al vele jaren fantaseer ik erover dat hij mij hard neukt” zei Elly. Even dacht ik dat ik een hartaanval zou krijgen. Ik had al jaren sterke seksuele gevoelens voor haar, maar zelfs nadat mijn vrouw er vandoor was gegaan hield ik afstand. Elly is net 19 jaar geworden, ik heb haar meerdere keren opgewonden naar mij zien kijken. Ergens wist ik wel dat ze mij leuk vond, maar dit had ik echt niet verwacht. “Erg geil, alleen vraag ik mij af waarom je het niet gewoon doet met je vader. Je bent beeldschoon, ik denk niet dat hij je zou afwijzen” typte ik. “Helaas durf ik dat niet. Ik ben bang dat hij erg schrikt en dan kwaad wordt” schreef Elly. “Oké, ik begrijp het. Laten we gewoon beginnen” typte ik. “Trek eerst je BH en slipje uit en pak er een dildo bij”. Dat deed ze, op een zeer sensuele manier trok ze haar slipje en BH uit. Ik vroeg haar om op het bed te gaan liggen en de dildo tegen haar kutje te houden, terwijl ze vertelde wat ze met haar papa wilde doen. Ze ging op haar rug liggen, deed haar benen uit elkaar en hield de dildo tegen haar kutje aan. “Eerst wil ik dat je mij lekker likt, terwijl ik aan je harde lul zuig, pappa” zei Elly. “Steek de dildo zachtjes in je kale kutje en zet hem aan” type ik. Mijn lul was keihard en ik had besloten om het heel anders aan te pakken. Offline. Ik liet de chatroom open en liep heel zachtjes de trappen op.

Sexcam model in het echt neuken

Terwijl ik voor haar zolder deur stond, die altijd open is, omdat er geen slot op zit, hoorde ik dezelfde muziek op de achtergrond als in de chatroom. Ook hoorde ik Elly. “Pappa, neuk mij hard, ik wil je pik helemaal in mij”. Mijn lul paste bijna niet meer in mijn broek. Als ze dit wilde, waarom niet, ze is mijn pleegdochter, meerderjarig en ze had duidelijk een vader complex. Zij wilde mij overduidelijk en ik wilde het eigenlijk al jaren hard neuken. Zachtjes deed ik de deur op een kier open en keek naar binnen. Ze lag met haar hoofd naar mij toe en kon mij niet horen. Ik liep heel stil naar binnen tot ik op een meter achter haar stond.

“Hoi Elly, dus jij wilt met pappa neuken?” zei ik hard op. Ze sprong op, bedekte haar borsten en kutje klungelig met haar handen, terwijl de trillende dildo nog diep in haar kutje zat. “Pa, ga weg!” zei Elly. “Je zit met mij te sexcammen, Elly. Ik heb alles gehoord wat je zei en wil precies hetzelfde”. De schaamte verdween, ze keek mij verbaasd aan en keek daarna naar de sexcam. “Zat ik met jou te chatten?” vroeg ze. “Ja, ik gebruik die website een paar keer per week sinds je moeder er vandoor is gegaan” zei ik.

Van een geil sexcammen naar echte seks

“Oh. Ik weet niet wat ik moet zeggen, ik schaam mij papa” zei ze terwijl ze weer een rood gezicht kreeg. “Wil je echt met mij neuken? Ik zou er namelijk geen enkel probleem mee hebben. Ik denk al er al jaren aan en heb je vaak op een seksuele manier naar mij zien kijken” zei ik. “Ja, het is waar. Ik wil het al heel lang, maar ik durfde het niet te vragen” zei Elly. Ik ging op de rand van haar bed zitten en zei “kom even naast mij zitten”. Dat deed ze, ineens zat ik helemaal naakt naast mijn eigen dochter. “Weet je zeker dat je dit wilt, Elly?” vroeg ik aan haar. “Ja, heel erg graag” zei ze. Ik stond op en kleedde mij uit. Ik trok de microfoon en de webcam eruit zodat het door niemand werd vastgelegd en ging voor haar staan. Ze schrok. Niet omdat ik naakt was, maar omdat ik met een keiharde lul vlak voor haar stond. “Zo, wat heb je een grote dikke lul, pappa!”. Glimlachend keek ik haar aan. “Ja, dat is een van de redenen waarom je moeder er vandoor ging. Ze vond hem veel te groot, het deed pijn als ik haar neukte”.

Ineens hief ze haar hand op en legde deze op mijn lul. “Voor mij is hij perfect, je pik is net iets groter dan mijn tweede dildo” zei ze. Ze begon zachtjes te trekken terwijl ze mij zwoel aankeek. “Goed zo, speel maar lekker met pappa’s lul” zei ik. Ze keek mij zeer opgewonden en ondeugend aan terwijl ze harder begon te trekken. Toen begon ze met haar andere hand aan mijn ballen te voelen. “Lekker, voel maar aan pappa’s ballen, schatje”. Ze bleef mij aankijken, terwijl ze voorover boog en mijn eikel in haar natte mondje nam. Wat voelde dat lekker aan, die dikke zachte lippen om mijn eikel. Ik was al zeker een week niet klaargekomen. Elly maakte een kreunend geluid. Terwijl de dildo al lang uit haar kutje was gevallen en ze zichzelf niet eens betaste, was ze zo geil dat ze kreunde van opwinding terwijl ze mij pijpte. Ik vond het genoeg.

Een sexcam model beffen en neuken op mijn eigen zolder

“Stop even Elly. Ik hoorde wat je zei toen wij aan het sexcammen waren. Je wilt dat pappa je beft” zei ik. Ze stopte met pijpen en zei “ja, dat wil ik heel erg graag eerst doen”. Ik ging op haar bed liggen en zei dat ze met haar kutje boven mijn gezicht moest komen liggen. Dat deed ze, ze ging boven mij staan en hurkte naar beneden. Nu hing haar prachtige kale kutje boven mij. “Laat je zakken, kom zachtjes op mijn gezicht zitten” zei ik. “Oké, pappa” zei Elly. Zachtjes begon ik om haar prachtige roze kutlipjes te likken. Direct begon te kreunen. Ik voelde aan haar clitoris terwijl ik met mijn tong over haar kutlipjes ging, ze was zeiknat geworden en kreunde enorm. “Lekker pappa, ga door!” Ineens liet ze zich voorover zakken en nam mijn keiharde lul in haar mond. Met een hand begon te hard te trekken, terwijl ze met haar andere hand zachtjes mijn ballen betastte.

Beffen en pijpen met mijn sekscammodel zonder te stoppen

Ik werd ontzettend geil en stak mijn tong diep in haar kutje, terwijl ik over haar natte clitoris bleef wrijven. Nu begon ze pas echt te kreunen en ik ook, ze had mijn hele lul in haar mond genomen en was hard en diep aan het zuigen. Ineens stopte ze. “Pappa, ik kom bijna klaar” zei Elly. “Ik ook, ik voel dat ik enorm ga klaarkomen” zei ik. Weer liet ze haar kutje zakken en nam mijn lul diep in haar mond. Met twee vingers trok ze hard aan het gedeelte van mijn lul dat ze niet in haar mond had. Ik voelde dat ik ging klaarkomen. Tegelijkertijd begon zij nog harder te kreunen, ik wist dat ze ook klaarkwam. Ik voelde haar kutje samenknijpen terwijl ik een enorme lading sperma in haar mond spoot. Ze squirtte mij helemaal onder, mijn dochter kon squirten, ontzettend geil. Ze ging gewoon door met zuigen en trekken en had al mijn sperma gewoon doorgeslikt. Ik bleef ook likken, terwijl ze bleef klaarkomen en mijn kreunend mond vulde met haar kutvocht. We gingen gewoon door, mijn lul bleef keihard. Ik besloot te stoppen. “Stop even en draai je om, kom naast mij liggen” zei ik.

In het echt neuken met een sexcam model

Elly lag naast mij liggen en keek mij erg opgewonden aan. “Dat was erg lekker pappa” zei Elly. “Ja, maar je was duidelijk toen ik je voor de sexcam hoorde. Je wilt met mij neuken”. Er verscheen een grote glimlach op haar gezicht. “Ja, heel erg graag. Kan je nog een keer klaarkomen? Je mag in mij komen, ik gebruik de pil” zei Elly. “Op je profiel staat dat je van doggy en de missionarishouding houdt” zei ik. “Ja, eerst op mijn knieën terwijl je mij van achter neukt. En daarna terwijl ik op mijn rug lig” zei ze. “Ga dan maar op bed op je knieën zitten voor papa” zei ik. Dat deed ze direct. Haar grote dikke kont stak boven alles uit. Ik ging achter haar zitten en duwde mijn lul zachtjes in haar kutje.

Langzaam begon ik haar te neuken en voordat ik het wist zat mijn dikke lul diep in haar kutje. Ze kreunde enorm, terwijl ik haar stevig bij haar billen pakte. “Zo, dus jij wilt papa’s lul diep in je?” zei ik. “Ja, neuk mij hard en diep pappa” zei Elly kreunend. Ik begon harder te neuken en dat was te merken, ze kreunde zo hard dat het door het hele huis te horen was. “Ik kom, ik kom, neuk mij pappa, neuk mij goed door!” schreeuwde Elly het uit. Ik ramde mijn lul zo hard, snel en diep in haar als ik kon, terwijl ik haar enorme billen stevig beet hield. Weer begon ze enorm te squirten, ze kwam in golven klaar en spoot mijn hele lul, buik en benen onder het kutvocht. Ik ramde gewoon door, tot ze stopte met klaarkomen. “Draai je om, dan neukt papa je even echt hard en diep” zei ik.

Gratis een seks cammodel volspuiten

Snel ging Elly op haar rug liggen, ze opende haar benen. Ik ging voor haar zitten, stak mijn lul in haar en liet mij over haar heen vallen. Ik zette mijn armen naast haar en pakte haar bij haar schouders. Terwijl ik mijn lul weer in haar zeiknatte kutje stak kuste ik haar. Het was niet de bedoeling maar onze gezichten zaten direct op elkaar. Elly legde een hand op mijn rug en haar andere hand achter op mijn hoofd. Ineens opende ze haar mond, waarna ze mij wild begon te tongzoenen. Ik begon harder en dieper te neuken terwijl wij daar op haar bed gepassioneerd lagen te tongen.

Snel en dieper ramde ik mijn lul in haar. Ik pakte haar bij haar schouders en trok haar heen en weer, zodat ik zo diep mogelijk kon komen. Elly kreunde en ik voelde dat ik bijna weer ging klaarkomen. Ze draaide haar benen achter mij en maakte een schommelde beweging, waardoor mijn lul helemaal in kutje zat. Er was een soort vacuüm ontstaan, wat nog lekkerder voelde, mijn lul zat diep vast in haar kutje en ik kon alleen maar hard op en neer. “Pappa, ik kom klaar” zei Elly. “Ik ook, pappa gaat je helemaal volspuiten” schreeuwde ik. Diep in haar stootte ik al mijn zaad, ik spoot haar helemaal vol, terwijl ze weer schreeuwend squirtend klaar kwam. “Spuit mij vol, spuit je sperma in mij, pappa”. En, dat deed ik, ik spoot mijn vierde en laatste straal sperma diep in haar zeiknatte kutje, terwijl ik haar kutje schokkend voelde samenknijpen. Uitgeput ging ik naast haar liggen. “Is dit wat je wilde, Elly?” Ze keek mij liefdevol aan en zei “ja, dit is precies wat ik wilde. Ik wil het veel vaker doen”.

Elke dag pijpen en neuken met een cammodel

Die avond zijn we uit eten gegaan en daarna lieten wij elkaar zien van wat voor pornofilms we houden. We hebben precies dezelfde smaak. Een vader die zijn dochter neukt is ons favoriete thema. Maar, we hebben niet veel meer met dat soort clips en films. Nu we het echt doen, kijken wij dat soort films niet meer. Voordat wij bij elkaar slapen, neuken wij soms uren. Als we wakker worden, dan neuken we weer. En, soms wordt ik midden in de nacht ineens wakker omdat ze mij aan het pijpen is. Niets beter dan een echte sexcam model in je bed.

Mobiele versie afsluiten